Specialistische Jeugdzorg | Behandeling en Begeleiding

038 - 2600 048 info@autismehuis.nl

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze kinderen en jongeren dromen wij grote dromen. Vol vertrouwen in het kind en het gezin staan we naast hen en gaan we samen uitdagingen stap voor stap aan. Dit doen wij met een team van enthousiaste collega’s met passie voor autisme.

ABA-trainer met een passie voor autisme

Locatie de Toren in Zwolle | 24 – 32 uur per week

Ben jij de professional die zich wil inzetten voor het kind met autisme dat niet kan deelnemen aan het basisonderwijs? Zie jij het als een uitdaging om deze kinderen individueel te begeleiden en ze vaardigheden aan te leren zodat ze wel naar school kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Solliciteren kan tot 6 februari 2022. 

Nieuwsgierig?

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s voor de onderstaande functies.

Gedragsdeskundige BCBA – Dagbehandeling

Locatie de Toren in Zwolle | 32 uur

Ben jij de gedragsdeskundige die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Die denkt in mogelijkheden en onderzoekt hoe het wél kan. Weet je vervolgens anderen hierin mee te nemen om ervoor te zorgen dat het kind met autisme weer kan deelnemen aan het onderwijs.

ABA-Trainer

Locatie de Toren in Zwolle | 24 – 32 uur per week

Ben jij de professional die zich wil inzetten voor het kind met autisme dat niet kan deelnemen aan het basisonderwijs? Zie jij het als een uitdaging om deze kinderen individueel te begeleiden en ze vaardigheden aan te leren zodat ze wel naar school kunnen? 

Groepszorgprofessional met mentorschap

Locatie de Kubus in Zwolle | 28 – 32 uur

Ben jij de ervaren professional die kinderen of jongeren met autisme tot ontwikkeling kan brengen en hierbij zowel het gezinsproces als het individuele kind goed in beeld heeft? 

Groepszorgprofessional

Locatie de Kubus in Zwolle | Groepsbegeleider voor 2 vaste weekenden per maand

Ben jij het talent dat kinderen of jongeren met autisme tot ontwikkeling brengt en hierbij het groepsproces en het individuele kind goed in beeld heeft? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jeugd- en gezinsprofessional

Ambulant medewerker | systeembegeleider | 24 – 28 uur

Ben jij het talent dat kinderen of jongeren met autisme tot ontwikkeling brengt en hierbij het groepsproces en het individuele kind goed in beeld heeft? Dan zijn we op zoek naar jou!