1. Home
  2. Werken bij autismehuis

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze kinderen dromen wij grote dromen. Vol vertrouwen in het kind en het gezin staan we naast hen en gaan we samen uitdagingen stap voor stap aan. Dit doen wij met een team van enthousiaste collega’s met passie voor autisme.

Behandelaar Dagbehandeling 

Locatie de Toren in Zwolle | 22 – 33 uur per week | Per 1 oktober 2024

Ben jij de zorgprofessional die zich wil inzetten voor het kind met autisme dat niet kan deelnemen aan het basisonderwijs? Zie jij het als een uitdaging om kinderen vaardigheden aan te leren zodat ze wel naar school kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Solliciteren kan tot 3 juli

Nieuwsgierig?

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Ons team wordt regelmatig uitgebreid. Stuur je open sollicitatie met cv en motivatie naar solliciteren@autismehuis.nl.

Gedragsdeskundige BCBA – Dagbehandeling

Locatie Zwolle – Veenendaal

Ben jij de gedragsdeskundige die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Die denkt in mogelijkheden en onderzoekt hoe het wél kan. Weet je vervolgens anderen hierin mee te nemen om ervoor te zorgen dat het kind met autisme weer kan deelnemen aan het onderwijs.

ABA-behandelaar

Locatie Zwolle

Ben jij de professional die zich wil inzetten voor het kind met autisme dat niet kan deelnemen aan het basisonderwijs? Zie jij het als een uitdaging om deze kinderen individueel te begeleiden en ze vaardigheden aan te leren zodat ze wel naar school kunnen? 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.