Specialistische Jeugdzorg | Behandeling en Begeleiding

038 - 2600 048 info@autismehuis.nl
  1. Home
  2. Werken bij autismehuis

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze kinderen dromen wij grote dromen. Vol vertrouwen in het kind en het gezin staan we naast hen en gaan we samen uitdagingen stap voor stap aan. Dit doen wij met een team van enthousiaste collega’s met passie voor autisme.

Stagiair(e) Dagbehandeling

Locatie de Toren in Zwolle | 3e jaars HBO | Jaarstage vanaf september 2023

Sta jij in de startblokken voor de eindsprint van je opleiding tot zorgprofessional? Ben je nieuwsgierig naar gedrag en zie je het als een uitdaging om vanuit mogelijkheden te kijken hoe je kinderen tot ontwikkeling brengt. Dan is een stageplek op onze behandelgroep wellicht dé plek voor jou om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Nieuwsgierig?

ABA-Behandelaar 

Locatie de Toren in Zwolle | 24 – 32 uur per week

Ben jij de zorgprofessional die zich wil inzetten voor het kind met autisme dat niet kan deelnemen aan het basisonderwijs? Zie jij het als een uitdaging om kinderen individueel te behandelen en ze vaardigheden aan te leren zodat ze wel naar school kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Solliciteren kan tot 13 april 2023

Nieuwsgierig?

Teamleider – Dagbehandeling

Zwangerschapsvervanging augustus 2023 t/m januari 2024 | Locatie de Toren in Zwolle | 20 – 24 uren contract

Zie jij het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere zorgprofessional een topprestatie kan leveren door middel van coachend leiderschap? Weet jij mensen bewust te maken van hun unieke talent waardoor zij als individu persoonlijk en professioneel kunnen groeien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren kan tot 16 april 2023.

Nieuwsgierig?

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Ons team wordt regelmatig uitgebreid. Stuur je open sollicitatie met cv en motivatie naar solliciteren@autismehuis.nl.


Ben je opzoek naar een plek voor je jaarstage? Bij autismehuis hebben we stageplekken beschikbaar voor enthousiaste stagiairs die voor hun 3e leerjaar van een bijpassende hbo-studierichting (zoals de opleiding Social Work) een stageadres zoeken. Het stagejaar loopt van september tot en met juni. Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor de stagebijeenkomst.

Gedragsdeskundige BCBA – Dagbehandeling

Locatie Zwolle – Veenendaal

Ben jij de gedragsdeskundige die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Die denkt in mogelijkheden en onderzoekt hoe het wél kan. Weet je vervolgens anderen hierin mee te nemen om ervoor te zorgen dat het kind met autisme weer kan deelnemen aan het onderwijs.

ABA-behandelaar

Locatie Zwolle – Veenendaal

Ben jij de professional die zich wil inzetten voor het kind met autisme dat niet kan deelnemen aan het basisonderwijs? Zie jij het als een uitdaging om deze kinderen individueel te begeleiden en ze vaardigheden aan te leren zodat ze wel naar school kunnen? 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.