1. Home
  2. Voor Wie?

Ouders

Je bent moe. Moe van alles wat autisme met zich meebrengt. Want ja, ook jij hebt het moeilijk. soms voel je je een slechte ouder. Je relatie staat onder spanning en de….

Scholen

Voel je je als schoolleiding ook net een opvoedkundig instituut of zorginstelling? De rol van het onderwijs is sterk veranderd en je positie ingewikkeld. Je wilt ieder kind….

Wijkteams

Wat speelt er achter de voordeur bij gezinnen dat een kind met autisme heeft? Welke zorginzet is wel, maar vooral ook niet noodzakelijk? Het is bijna onmogelijk om daar….

Huisartsen

Als huisarts moet je tegenwoordig overal verstand van hebben. Huisartsen moeten de inzet van onder meer GGZ-zorg vergemakkelijken en zijn in een ideale wereld helemaal….

Partners

Onnodige intakes, overdrachten en wachtlijsten zijn frustrerend voor ouders van kinderen met autisme. Omdat zorg vaak niet onder een dak wordt aangeboden, is op- en afschalen….

Gemeenten

Hoe maak je de juiste beslissingen rondom autismezorg? Welke partijen doen het goed en welke niet? Hoe kun je dat meten en hoe weet je of er echt in het belang van….