1. Home
 2. Vacature Teamleider Dagbehandeling

Teamleider – Dagbehandeling

Zwangerschapsvervanging augustus 2023 – januari 2024 | Locatie de Toren in Zwolle | 20-24 uur per week 

Zie jij het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere zorgprofessional een topprestatie kan leveren door middel van coachend leiderschap? Weet jij mensen bewust te maken van hun unieke talent waardoor zij als individu persoonlijk en professioneel kunnen groeien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over dagbehandeling

Op onze locatie de Toren bieden we dagbehandeling vanuit een individueel ABA-programma (Applied Behavior Analysis) voor kinderen met autisme en verwante problematiek tussen de 3 en 12 jaar. De kinderen zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen in het onderwijs of missen de vaardigheden om aan onderwijs te kunnen deelnemen. We bieden hen een maatwerk ABA-programma om te ‘’leren’’ leren en tot ontwikkeling te komen met als doel uitstromen naar het onderwijs. We werken vol vertrouwen en enthousiasme stap voor stap aan de talenten van de kinderen.

Wat je als Teamleider doet

Als meewerkend teamleider zorg je samen met je collega-teamleider en gedragsdeskundigen voor een optimaal werkklimaat zodat de zorgprofessionals binnen de zorglijn hun kwaliteit en deskundigheid optimaal kunnen inzetten. Als teamleider richt jij je vooral op een veilige werkomgeving op het gebied van emotionele en praktische zaken. Je zorgt ervoor dat de werkdruk stabiel is en het werkgeluk van de professionals toeneemt.

We zoeken iemand die

 • ervaring heeft met coachend leiderschap in de zorg (pré);
 • een positieve en opbouwende mindset heeft;
 • zorgprofessionals kan motiveren en stimuleren zichzelf verder te ontwikkelen;
 • strategie kan vertalen naar de dagelijkse praktijk en hierin het team meeneemt;
 • zichzelf goed kan uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;
 • overzicht houdt en op effectieve wijze prioriteiten kan bepalen en voortgang bewaakt;
 • zichzelf herkent in onze kernwaarden ‘lef’, ‘nieuwsgierig’ en ‘trots’ en dit uitdraagt

We bieden jou een

 • uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng en waar meedenken wordt gewaardeerd;
 • plek waar je jezelf kunt zijn, met een informele werksfeer binnen een professionele context;
 • baan waarbij je verantwoordelijkheden krijgt en zelfregie hebt;
 • inschaling is afhankelijk van je ervaring en opgebouwde kennis;
 • tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschapsverlof

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie?

Verras ons met een motivatiebrief waarbij we graag lezen waarom jij de perfecte match bent en op welke manier jij het verschil gaat maken. Natuurlijk ontvangen we ook graag je curriculum vitae. Stuur je sollicitatie vóór 16 april 2023 naar solliciteren@autismehuis.nl of per post naar Herfterlaan 2a, 8024 PJ in Zwolle, ter attentie van Amy Blaauw.

Over autismehuis

autismehuis biedt gespecialiseerde behandeling voor kinderen met autisme. De ontwikkeling van het kind met zijn systeem staan centraal binnen onze zorg. Wij vinden het belangrijk om werkzaam te zijn in de context van het kind (thuis, school), zodat het kind zich in een afgestemde omgeving verder kan ontwikkelen.

Wij zijn een innovatieve jeugdzorg organisatie. Een initiatief dat vanuit een persoonlijke drijfveer ooit klein begon. Vanuit onze kernwaarden lef, trots en nieuwsgierigheid durven wij grote dromen te dromen voor onze kinderen en jongeren. Vol vertrouwen in het kind en het gezin staan we naast  hen om uitdagingen stap voor stap aan te gaan.

Ons doel is om kinderen tot ontwikkeling te brengen zodat zij, op een zo normaal mogelijke manier, mee kunnen doen binnen de maatschappij. Dat ze mét hun autisme hun draai vinden binnen het gezin en mee blijven doen op school.