Specialistische Jeugdzorg | Behandeling en Begeleiding

038 - 2600 048 info@autismehuis.nl

Huishoudelijk Medewerker

Locatie de Toren en de Kubus in Zwolle | 16 uren contract

Zorg jij graag voor een nette en schone omgeving zodat de zorgprofessionals de zorg aan de kinderen kunnen bieden. Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als huishoudelijk medewerker werk je nauw samen met de facilitair medewerker. Je bent werkzaam op twee locaties van autismehuis in Zwolle. Op deze locaties zorg je voor netjes uitziend sanitair, pantry’s en de keuken. Je maakt het interieur schoon en je zorgt voor een blinkende vloer zodat de kinderen lekker op de grond kunnen spelen. Op één locatie slapen kinderen en zorg je voor fris beddengoed. Het doen van de was hoort ook bij je werkzaamheden. Wekelijks doe je de boodschappen online zodat er dagelijks gezond eten op tafel staat.

Er zijn ook huishoudelijke taken die je oppakt vanuit een vraag van de medewerkers van de locatie. In afstemming worden deze werkzaamheden gepland en uitgevoerd.

De verdeling van de dagen gaat in goed overleg waarbij dit wel op meerdere dagen zal zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd wanneer er kinderen op de locatie aanwezig zijn.

 

Over autismehuis

autismehuis biedt gespecialiseerde begeleiding en behandeling voor kinderen en jongeren met autisme. De ontwikkeling van het kind of de jongere met zijn systeem staan centraal in onze begeleiding en behandeling. We vinden het belangrijk om werkzaam te zijn in de context van het kind (thuis, school) en wanneer nodig de thuissituatie te ontlasten, zodat het kind of de jongere zich in een afgestemde omgeving verder kan ontwikkelen.

We zijn een innovatieve jeugdzorg organisatie. Een initiatief dat vanuit een persoonlijke drijfveer ooit klein begon, is uitgegroeid tot een flexibele jeugdzorgorganisatie met meer dan 90 gedreven jeugd- en gezinsbegeleiders. Vanuit onze kernwaarden lef, trots en nieuwsgierigheid durven we grote dromen te dromen voor onze kinderen en jongeren. Vol vertrouwen in het kind en gezin staan we naast het hen om diens uitdagingen stap voor stap aan te gaan.

Dit doen we door ambulante begeleiding aan huis of in de klas, door groepszorg of door individuele dagbehandeling. Ons doel is om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren met autisme zoveel mogelijk blijven meedraaien in de maatschappij. Dat ze mét hun autisme hun draai vinden binnen het gezin, mee blijven doen op school en bijvoorbeeld bij de sportclub. We bieden zorg aan meer dan 125 kinderen en jongeren met autisme uit Zwolle en omgeving.

 

We zoeken iemand die

  • Per direct beschikbaar is;
  • Flexibel inzetbaar is voor 16 uur per week;
  • De handen uit de mouwen steekt;
  • Woonachtig is in de omgeving van Zwolle;
  • Bekend is met schoonmaakwerkzaamheden.

We bieden

  • een waardevolle baan binnen een informele werksfeer;
  • een jong, professioneel en enthousiast team;
  • een baan waar je verantwoordelijkheden krijgt en zelfregie hebt;
  • inschaling in functieschaal 1 van de cao Jeugdzorg, periodiek is afhankelijk van je ervaring;
  • een tijdelijke aanstelling (jaarcontract) waarbij verlenging bij goed functioneren tot de mogelijkheden behoort.

Geïnteresseerd in deze functie?

Verras ons met een motivatiebrief waarbij we graag lezen waarom je bij autismehuis wilt werken en welk verschil je kunt maken binnen onze organisatie. Natuurlijk ontvangen we ook graag je curriculum vitae. Stuur je sollicitatie vóór 19 augustus 2022 naar solliciteren@autismehuis.nl of per post naar Herfterlaan 2a, 8024 PJ in Zwolle, ter attentie van Sonja van Es (Teamleider dagbehandeling, locatie de Toren). De gesprekken vinden plaats op woensdag 24 augustus 2022.